Haarimplantatie kosten

 

Overweegt u een haartransplantatie behandeling in Turkije? Dan wilt u natuurlijk weten wat de beste behandelmethode is en wat de kosten zijn voor een haarimplantatie. Bij Medi Perfect bent u aan het juiste adres.

Een haarimplantatie in Turkije biedt u de volgende voordelen:

 • De afgelopen 10 jaar is Turkije uitgegroeid tot een internationaal centrum voor haarimplantatie behandelingen. U wordt behandeld door ervaren specialisten in een uiterst moderne kliniek.
 • De kosten voor een haarimplantatie in Turkije liggen vele male lager dan in Nederland. Dit komt doordat de vaste lasten en arbeidskosten veel lager zijn in Turkije. U kunt op deze manier honderden euro’s besparen!
 • De behandeling vindt plaats in een aangename en ontspannen omgeving. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om uw behandeling te combineren met een heerlijke vakantie.

De kosten van een haarimplantatie worden mede bepaald door het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. Wilt u weten of uw haarconditie in aanmerking komt voor een haarimplantatie behandeling? Vul dan ons webformulier in. Binnen drie werkdagen krijgt u duidelijkheid over de behandeling en de exacte kosten voor een haarimplantatie. De offerte die u toegestuurd krijgt is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

Hier vindt u een overzicht van de kosten voor een haarimplantatie en de verschillende arrangementen die wij u bieden.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie