Haarimplantatie Turkije

 

U overweegt een haarimplantatie behandeling in Turkije? Medi Perfect biedt u een betaalbare permanente oplossing voor uw haaruitval of kaalheid. De afgelopen 10 jaar is Turkije uitgegroeid tot een internationaal centrum voor haarimplantatie behandelingen. De behandelingen vinden plaats in uiterst moderne klinieken en worden uitgevoerd met behulp van de meest geavanceerde apparatuur.

Medi Perfect biedt uitsluitend haarimplantatie behandelingen in Turkije volgens de FUE-methode. Hierdoor heeft u gegarandeerd geen blijvende littekens na afloop van de implantatie. Omdat de vaste lasten en lonen in Turkije veel lager liggen dan in Nederland kunt u voor dezelfde kwaliteitsbehandeling (of beter!) honderden euro’s besparen.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan bij Medi Perfect en u heeft direct duidelijkheid over de geschiktheid van uw haarconditie voor een haarimplantatie behandeling in Turkije. Via ons webformulier kunt u foto’s van uw hoofd uploaden, binnen 3 werkdagen krijgt u vervolgens uitgebreid advies van onze specialisten. De offerte aanvraag is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Via deze link vindt u meer informatie over de tarieven en arrangementen van Medi Perfect.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie