Haartransplantatie in Turkije

 

Overweegt u een haartransplantatie behandeling in Turkije? En wilt u volledig geïnformeerd worden over de geschiktheid van uw haar voor deze behandeling? Medi Perfect maakt het u gemakkelijk: via ons webformulier kunt u eenvoudig enkele foto’s van uw haar toesturen. Binnen 3 dagen ontvangt u vervolgens duidelijkheid over de mogelijkheden tot een haartransplantatie in Turkije. Tevens wordt u een heldere en geheel vrijblijvende offerte toegezonden.

Medi Perfect biedt u diverse behandelingen en arrangementen. Uw haartransplantatie behandeling in Turkije vindt plaatst in een uiterst moderne kliniek die volledig ISO:900 gecertificeerd is. Onze toegewijde specialisten werken uitsluitend volgens de laatste methoden met behulp van de meest geavanceerde apparatuur.

Met een haartransplantatie in Turkije bespaart u niet alleen honderden euro’s. U bent tevens gegarandeerd van een behandeling in een uiterst aangename omgeving uitgevoerd door een medisch team met meer dan 10 jaar ervaring in de FUE-methode.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie