Haartransplantatie kosten

 

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing voor uw haaruitval en kale plekken. De ingreep is weliswaar relatief eenvoudig en draagt weinig risico’s met zich mee. Toch is het voor u zeer belangrijk een juiste keuze te maken voor een behandelaar, het gaat immers om uw gezondheid en uiterlijk. Ook wilt u natuurlijk helderheid over de kosten van een haartransplantatie.

Om te beoordelen of uw situatie in aanmerking komt voor een haartransplantatie behandeling volgens de FUE-methode, kunt u via ons webformulier een aantal foto’s van uw haar toesturen (voor- en achterzijde en rechter- en linkerzijde van uw hoofd). De foto’s worden nauwkeurig beoordeeld door onze specialisten en u krijgt binnen drie werkdagen een terugkoppeling. Hierdoor heeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Bijgaand ontvangt u kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte met een inschatting van het aantal grafts dat noodzakelijk is voor het beste resultaat.

Via deze link vindt u een helder overzicht van de kosten van een haartransplantatie bij Medi Perfect. Tevens vindt u meer informatie over de arrangementen die wij u bieden. Met een haartransplantatie in Turkije bespaart u niet alleen honderden euro’s, tevens wordt u behandeld door een toegewijd medisch team met meer dan 10 jaar ervaring in de FUE-methode.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie