Haartransplantatie prijzen

 

Overweegt u een haartransplantatie behandeling te laten uitvoeren in Turkije? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Enkele voordelen van een haartransplantatie in Turkije voor u op een rijtje:

 • Turkije is de afgelopen 10 jaar een internationaal centrum voor FUE-methode haartransplantaties geworden. De artsen hebben veel ervaring en er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken.
 • De vaste lasten en personeelskosten in Turkije liggen vele male lager dan in Nederland. Hierdoor zijn de behandelingen stukken voordeliger en kunt u honderden Euro’s besparen.
 • In Turkije kunt u de haartransplantatie laten uitvoeren in een uiterst ontspannen omgeving en bovendien kunt u uw behandeling combineren met een heerlijke vakantie.

Afhankelijk van het aantal grafts dat getransplanteerd moet worden, biedt Medi Perfect u verschillende haartransplantatie prijzen. Wanneer u foto’s van uw haar aan ons toestuurt via het webformulier ontvangt u binnen 3 werkdagen gratis een vrijblijvende offerte. Niet alleen heeft u hierdoor een beeld van het aantal grafts dat u ongeveer nodig zal hebben, ook heeft u duidelijkheid over de kosten van een haartransplantatie behandeling.

Medi Perfect biedt u verschillende arrangementen, daarbij variëren de prijzen voor een haartransplantatie per pakket dat u kiest.

Hier vindt u een overzicht van de prijzen van onze haartransplantatie behandelingen.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie