Medisch team

 

Mutlu Ekici

Mutlu Ekici is geboren te Eskişehir in Turkije (1977), hij is getrouwd en heeft één kind. In 1996 heeft hij zijn opleiding als gezondheidsbeambte afgerond. Daarna heeft Ekici zijn masteropleiding voltooid aan het instituut voor gezondheidswetenschappen aan de Marmara Universiteit en het Beykent Universiteitsziekenhuis.

Naast zijn opleidingen heeft Mutlu Ekici gewerkt in het Universal German Hospital, het Cardiology Hospital Istanbul en het Memorial Hospital. Hij heeft onder meer de functie van intensive care verpleegkundige, onderwijzer, manager en perfusionist uitgevoerd. Sinds ruim acht jaar voert Ekici haartransplantaties uit.

Mutlu Ekici neemt met regelmaat deel aan congressen en lezingen op het gebied van verpleeg- en ziekenhuismanagement en er zijn enkele nationale en internationale publicaties van zijn hand.

Serkan Aydin

Serkan Aydin is geboren te Sakarya in Turkije (1982). Aydin heeft in 2000 zijn opleiding tot Spoedeisend Medisch Technicus aan de Middelbare Beroepsopleiding voor Gezondheidsstudies te Eskişehir voltooid. Daarna heeft Serkan Aydin zijn studie Bedrijfskunde afgerond aan de Anadolu Gezondheidszorg Universiteit.

Samen met esthetisch chirurge Dr. Eser aydoğdu is Aydin vanaf 2000 haartransplantaties gaan uitvoeren. In 2008 heeft hij samen met Dr. Eser Aydoğdu en Mutlu Ekici het Arenamed haartransplantatie centrum opgericht. In 2009 heeft Aydin een lezing gehouden over haartransplantaties tijdens het congres over Plastische Chirurgie van dr. Ömer Buhşem aan het Bursa Konur Medisch Centrum.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie