Over Medi Perfect

 

Haartransplantaties
Medi Perfect biedt veilige en betaalbare haartransplantaties van hoge kwaliteit. Uiteraard staan uw wensen en gezondheid bij ons voorop. Doordat wij samenwerken met een internationale topkliniek in Istanbul kunt u gebruik maken van voortreffelijke medische zorg gecombineerd met een heerlijke vakantie. De behandelkosten in Turkije zijn vele male lager dan in Nederland, hierdoor bent u inclusief uw reis voordeliger uit met de verzorging van Medi Perfect. Honderden cliënten zijn u voorgegaan en hebben met grote tevredenheid gebruik gemaakt van de goede service van Medi Perfect. Hun reacties kunt u hier lezen.

Internationale medische zorg
Het aanbod van kwalitatief hoogwaardige medische dienstverlening is het laatste decennium enorm toegenomen in Turkije. Klinieken kunnen met elkaar concurreren en hierdoor is de kwaliteit-prijsverhouding zeer gunstig. In onze kliniek in Turkije werken uitsluitend hoog gekwalificeerde specialisten die allen in het bezit zijn van internationale diploma’s en keurmerken op het gebied van medische zorg. Tevens wordt gewerkt met uiterst moderne apparatuur en volgens de laatste behandelmethoden. Kortom wanneer u wenst van uw kale plekken of inhammen verlost te worden, biedt Medi Perfect u de beste kwaliteit zorg tegen de meest gunstige tarieven.

De service van Medi Perfect:
1. Medi Perfect verzorgt de juiste informatie en een uitgebreid behandeladvies.
2. Medi Perfect verzorgt een gratis vooronderzoek en in Nederland.
3. Medi Perfect zorgt er voor dat u ter plaatse in Turkije in de meest ontspannen omgeving de behandeling kunt ondergaan.
4. Medi Perfect verzorgt het arrangement dat u wenst (vliegticket, hotel, transfers, stedentrip, begeleiding) zodat u onbezorgd uw medische reis kunt ervaren.

Vrijblijvend vooronderzoek
Medi Perfect biedt u een gratis en vrijblijvend vooronderzoek in haar kliniek in Amsterdam. Wanneer u een haartransplantatie laat uitvoeren, wilt u natuurlijk de beste keuze maken voor een behandeling. Tijdens het vooronderzoek krijgt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen en krijgt u ruim aandacht voor al uw wensen. Door onze overzichtelijke en heldere werkwijze realiseert u zich al gauw dat u bij ons aan het juiste adres bent. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerd team van specialisten met de toewijding en zorg die u verdient. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Medi Perfect.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie