Veelgestelde vragen

 

Klik op onderstaande vragen om de antwoorden te lezen.

Doet een haartransplantatie behandeling pijn?

Nee, omdat er gebruik wordt gemaakt van een plaatselijke verdoving voelt u geen enkele pijn tijdens een haartransplantatie. Meestal wordt u geadviseerd om de eerste dagen na een behandeling een pijnstillend middel te nemen om het herstel te optimaliseren. Uw behandelaar zal u hierover uitgebreid inlichten.

Hoe lang blijft een haartransplantatie goed?

Medi Perfect garandeert u een levenslange groei op meer dan 90% van de getransplanteerde haren. De verplaatste haarwortels zijn afkomstig uit uw eigen haarkrans aan de achterkant van uw hoofd. Hierdoor zijn deze niet gevoelig voor uitval. De getransplanteerde haren zullen dan ook de rest van uw leven meegaan.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft voor het gewenste resultaat is afhankelijk van het oppervlakte van de te behandelen plek. Indien u alleen uw inhammen of kruin wilt laten behandelen is een enkele behandeling voldoende. Indien u grotere kale plekken wilt laten behandelen kan een tweede behandeling in sommige gevallen noodzakelijk zijn. De eerste behandeling wordt echter altijd op dusdanige wijze uitgevoerd dat een tweede behandeling soms ook in deze gevallen overbodig is. U kunt hier uitgebreid informatie over inwinnen bij de specialisten van Medi Perfect.

Is er kans op complicaties tijdens en na een haartransplantatie?

Een medische behandeling draagt altijd risico’s met zich mee. De specialisten van Medi Perfect nemen dan ook alle voorzorgsmaatregelen om risico’s op complicaties tot het minimum te beperken. Duizenden mensen hebben een haartransplantatie laten uitvoeren zonder complicaties, de risico’s hiertoe zijn dan ook minimaal. De uitgebreide staat van dienst van het medisch team van Medi Perfect is een bewijs van hun vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Houd ik littekens over aan een FUE-haartransplantatie?

Een haartransplantatie middels de FUE-methode laat geen zichtbare littekens achter. Ook uw hoofdhuid herstelt in korte tijd vergeleken met andere methoden. De FUE-methode is de meest veilige en betrouwbare methode van haartransplantaties van dit moment. Medi Perfect biedt haar cliënten dan ook alleen haartransplantaties middels de FUE-methode.

Ziet mijn haar er natuurlijk uit na een haartransplantatie?

Uw haar ziet er volledig natuurlijk uit na een haartransplantatie volgens de FUE-methode. Het nieuwe haar is niet te onderscheiden van uw bestaande haar omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen natuurlijke haarwortels.

Hoelang duurt het voordat mijn hoofdhuid volledig is genezen na een behandeling?

Na ongeveer een week is er vrijwel niets meer zichtbaar van een haartransplantatie middels de FUE-methode. Om goed te herstellen wordt u geadviseerd om geen zware lichamelijke handelingen uit te voeren gedurende de twee weken na de behandeling. De specialisten van Medi Perfect kunnen u uitgebreid informeren over een optimaal herstel na uw behandeling.

Wat zijn de voordelen van de FUE-methode?

Haartransplantaties kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. De meest toegepaste methodes zijn de FUE en de FUT. Bij de FUT methode wordt een reepje hoofdhuid weggesneden, bij de FUE gebeurt dit niet. De hersteltijd na een FUE behandeling duurt dan ook korter vergeleken bij de FUT methode. Tevens blijven er na een FUE haartransplantatie behandeling geen littekens zichtbaar. Medi Perfect biedt haar cliënten uitsluitend behandelingen volgens de FUE methode.

Hier kunt u meer lezen over de FUE methode.

Is een haartransplantatie duur?

Een haartransplantatie is een redelijk kostbare behandeling, maar vormt tevens een permanente oplossing voor uw haarverlies. U hoeft slechts eenmaal in uw leven een haartransplantatie te laten uitvoeren. Medi Perfect biedt u bovendien een aantrekkelijk tarief in vergelijking met dezelfde soort behandeling in Nederland.

Waarom is een haartransplantatie in Turkije goedkoper dan in Nederland?

Een haartransplantatie is een zeer arbeidsintensief proces. In Turkije wordt gebruik gemaakt van dezelfde (of betere!) apparatuur als in dure Nederlandse klinieken. U betaalt echter veel minder voor eenzelfde soort behandeling doordat de arbeidskosten in Turkije veel lager liggen. U kunt dus een hoop kosten besparen door een haartransplantatie te laten uitvoeren in de uiterst moderne kliniek van Medi Perfect in Istanbul.

Is een haartransplantatie geschikt voor iedereen?

Iedereen die over een gezonde haarkrans beschikt kan een haartransplantatie laten uitvoeren. Indien de haaruitval het gevolg is van een ziekte of bepaald medicijngebruik is de kans groot dat een haartransplantatie geen permanente oplossing biedt. Tijdens het uitgebreid gratis vooronderzoek kan de arts onderzoeken wat de oorzaak is van uw haaruitval en u informeren of een haartransplantatie een uitkomst voor u biedt.

Maak hier een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend vooronderzoek bij Medi Perfect.

Meer informatie?
Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden die Medi Perfect biedt om voorgoed van uw kale plekken verlost te zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons webformulier of bel 023 -711 24 90.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie