Wat is een haartransplantatie?

 

Wat is een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden gezond groeiende haren op uw hoofd als het ware vermenigvuldigd en verplaatst. De haarzakjes van uw haren worden uit uw hoofdhuid geëxtraheerd en in de haarloze gebieden weer aangebracht. Omdat er bij een haartransplantatie gebruik wordt gemaakt van uw eigen haar heeft u een natuurlijk resultaat dat identiek is aan uw oorspronkelijk bos haar.

De meest voorkomende vormen van haartransplantatie zijn de FUE en FUT methode. De FUE methode is de meest veilige en biedt het beste resultaat. Medi Perfect biedt u dan ook uitsluitend een haartransplantatie volgens de FUE methode.

FUE Methode?

FUE staat voor Follicular Unit Extraction en is momenteel de meest geavanceerde haartransplantatie methode. Werkende haarwortels worden een voor een uit de hoofdhuid geëxtraheerd en in de kale plekke weer aangebracht. Het uithalen van de haarwortels gebeurt met behulp van een hol micronaaldje en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Doordat de behandelend specialisten gebruik maken van een elektronische microscoop vindt de haartransplantatie met extreme precisie plaats.

Geen littekens
De FUE methode zorgt ervoor dat er geen zichtbare littekens achterblijven op het hoofd. Het herstel na een behandeling verloopt tevens spoedig. Bij andere haartransplantatie methodes wordt er soms een reepje huid weggesneden waar de haarwortels inzitten (bijvoorbeeld bij de FUT methode). Bij de FUE methode is dit niet het geval. De haarwortels worden met een hole micronaald een voor een verplaatst. Meestal worden de haarwortels aan de achterzijde van het hoofd gebruikt voor een transplantatie. Voor fijne haartjes worden in gevallen haarwortels uit de nek getransplanteerd (bijvoorbeeld bij een wenkbrauwbehandeling).

Permanente haartransplantatie
Om de haarwortels te kunnen plaatsen, worden incisies gemaakt met een precisielaser op de plek waar het haar wordt aangebracht. De haarwortels worden vervolgens in deze incisies aangebracht en functioneren na verloop van tijd als gewone gezonde haarwortels. Na een transplantatie maakt meer dan 95% van de verplaatste haarwortels zelf weer nieuwe haren aan. Deze ‘nieuwe haren’ zijn dus uw eigen haren en zullen de rest van uw leven blijven groeien volgens de normale haargroeicyclus.

Onlineofferte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links


Voordelen op een rij

haartransplantatie